verzendkosten en retouren

VERZENDKOSTEN

  • binnen Nederland

Voor zendingen binnen Nederland vragen wij € 4,95 als bijdrage in de verzendkosten. Zendingen boven € 100,- worden gratis verzonden. Wij verzenden via postNL.
In de regel wordt uw bestelling binnen 2 werkdagen verzonden.

Lengtemateriaal, zoals assen, lamellen, hoekprofielen en geleiders, kunnen niet per postNL worden verzonden. De kosten bedragen binnen Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) € 55,-
De levertijd is enkele dagen langer dan met postNL.

  • buiten Nederland

Voor België, Duitsland Luxemburg berekenen wij € 9,95 verzendkosten. Wij verzenden via postNL/TNT/EPS.

Lengtemateriaal, zoals assen en geleiders worden beleverd in Belgisch Vlaanderen voor € 60,-. Andere plaatsen kunnen we niet beleveren.
De levertijd is enkele dagen langer dan met postNL.

AFHALEN

Afhalen van uw bestelling van onderdelen die met de post verzonden kunnen worden is helaas niet mogelijk. Wij hebben geen winkel. Op ons industrieterrein is een winkel niet toegestaan. 
Lengtematerialen kunnen wel worden afgehaald, zoals lamellen, geleiders, hoekprofielen en assen. U bestelt via de website en kiest dan voor afhalen.

RETOUREN

  1. De afnemer heeft het recht door Rolluikonderdeel.nl geleverde artikelen binnen 14 werkdagen na ontvangst in nieuwstaat te retourneren in de originele en onbeschadigde verpakking, voorzien van (een kopie van) de betreffende factuur en het volledig ingevulde RETOURFORMULIER>>> . De verzendkosten van de retourzending alsmede de risico's van het verzenden zijn daarbij voor de koper.
  2. Indien de artikelen ongebruikt zijn en tijdig en correct zijn geretourneerd, voldoet Rolluikonderdeel.nl het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na retourontvangst van de artikelen.
  3. Wanneer de door Rolluikonderdeel.nl afgeleverde artikelen niet binnen de "zichttermijn" van 14 werkdagen zijn teruggezonden, gelden de zaken als geaccepteerd.

Van het retourrecht zijn uitgesloten:

  1. Maatwerk, zoals geleiders, lamellen, hoekprofielen, assen, koord, band.
  2. Producten die duidelijk persoonlijk van aard zijn en tot stand zijn gekomen overeenkomstig specificaties van koper.
  3. Artikelen specifiek voor klant ingekocht en niet zijnde regulier assortiment.

 

 

 
Copyright © 2019-2021 Rolluikonderdeel.nl | Realisatie Young-dogs.com